IMG_9217


Een ontspannen moment met een doel, daarvoor bent u bij Perfection Elements aan het juiste adres. We werken met het merk Reviderm dat staat voor de hoogste kwaliteit van huidverzorging. Het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Hierdoor kunnen we meerdere huidproblemen aanpakken. Heeft u vragen over een behandeling dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via perfectionelements@gmail.com

Facial treatment refresh

- Reiniging & peeling
- Uitzuiveren
- Verzorgend masker
- Dag of nacht verzorging

Duur behandeling 30 minuten
€ 29,95

Cell regeneratie treatment

- Reinigen & peeling
- Onzuiverheden verwijderen
- Decolleté en gezichtsmassage
- Masker
- Dag & nacht verzorging

Duur behandeling 50 minuten
€ 49,95

Acne facial treatment plus

- Reinigen & peeling
- Onzuiverheden verwijderen
- AHA peeling (fruitzuur)
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de acne huid, maar ook voor fijne lijntjes, pigmentatie en bijvoorbeeld littekens.

Duur behandeling 45 minuten
€ 69,95

Reviderm microdermabrasie

- Reinigen & peeling
- Repair skin
- Microdermabrasie
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Dode huidcellen worden intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend. Wanneer u deze behandeling voor de eerste keer ondergaat kunt u dat van tevoren aangeven dan wordt er een kosteloos intake gesprek bij ingepland waarbij we uw wensen zullen bespreken.

Duur behandeling 60 minuten
€ 85,00

Reviderm microdermabrasie + fruitzuur of vitamine c shot

- Reinigen & peeling
- Repair skin
- Microdermabrasie
- PCA of vitamine c shot
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Deze behandeling is alleen in te plannen indien uw huid hier klaar voor is. U moet minimaal 1 x een microdermabrasie hebben ondergaan en 1 x een PCA peeling afzonderlijk van elkaar. Daarna kan de specialist beoordelen of uw huid deze behandeling aan kan. De vitamine c shot is sezioens gebonden vandaar dat deze optie niet online inplanbaar is.

Duur behandeling 65 minuten
€ 135,00

Reviderm microdermabrasie kuur actie

- Reinigen & peeling
- Repair skin
- Microdermabrasie
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Hyperkeratose wordt intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen, De huid wordt rozig, zacht en stralend. Bij de kuuractie krijgt u bij aanschaf van 6 Microdermabrasie behandelingen een gratis huidverzorgingspakket t.w.v. €85,00. De gehele kuur dient vooraf betaald te worden.

Duur per behandeling 60 minuten
€ 510,00

Extra behandelingen

- Epileren en harsen van de wenkbrauwen € 13,95
- Verven van wimpers € 12,50
- Harsen bovenlip of kin € 8,50
- Harsen hele gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen en kaaklijn). € 24,95