gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELINGEN


Een ontspannen moment met een doel, daarvoor bent u bij Perfection Elements aan het juiste adres. We werken met het merk Reviderm dat staat voor de hoogste kwaliteit van huidverzorging. Het Reviderm systeem is gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten van de moderne dermatologie en cosmetologie. Hierdoor kunnen we meerdere huidproblemen aanpakken. Heeft u vragen over een behandeling dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via info@perfectionelements.nl

Go and Glow

- Reiniging & peeling
- Uitzuiveren
- Verzorgend masker
- Dag of nacht verzorging

Duur behandeling 30 minuten
€ 39,95

Refresh and Relax

- Reinigen & peeling
- Onzuiverheden verwijderen
- Decolleté en gezichtsmassage
- Masker
- Dag & nacht verzorging

Duur behandeling 50 minuten
€ 65,00

SKIN PCA peeling (fruitzuurpeeling)

- Reinigen & peeling
- Onzuiverheden verwijderen
- PCA peeling (fruitzuur)
- Masker
- Eventuele zon verzorging

Deze behandeling is uitermate geschikt voor de acne huid, maar ook voor fijne lijntjes, pigmentatie en bijvoorbeeld littekens.

Duur behandeling 45 minuten
€ 79,95

Microdermabrasion treatment

- Reinigen & peeling
- Repair skin
- Microdermabrasie
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Reviderm Microdermabrasie behandeling ter stimulatie en regeneratie van de veeleisende huid. Dode huidcellen worden intensief verwijderd en gecontroleerd met behulp van Microdermabrasie. De huidcellen krijgen een energiestoot en de huid is veel beter in staat om werkstoffen te absorberen. De huid wordt rozig, zacht en stralend. Wanneer u deze behandeling voor de eerste keer ondergaat kunt u dat van tevoren aangeven dan wordt er een kosteloos intake gesprek bij ingepland waarbij we uw wensen zullen bespreken.

Duur behandeling 60 minuten
€95,00

Neo-Bio peeling flored edition

- Reinigen
- Warme kompressen
- Onzuiverheden verwijderen
- Bio Peeling
- Masker
- Dag of nacht verzorging (Blue blood)

De Bio Peeling van Neoderma is een pijnloze peeling die perfect werkt tegen acne, pigmentvlekken, littekens, huidveroudering en grove poriën of preventief om de huid er beter uit te laten zien. De peeling stimuleert de celdeling waardoor u binnen 10 dagen een frisse, nieuwe opperhuid krijgt. Normaal duurt dit proces 24 tot 28 dagen. Ook wordt de productie van collageen en elastine (die voor de stevigheid en elasticiteit van de huid zorgen) gestimuleerd en het immuunsysteem verbeterd. Het werkt dus zogezegd van binnen naar buiten en niet zoals vrijwel alle andere peelings van buitenaf (huidverdunnend). Direct na de behandeling voelt de huid prikkelig aan waardoor u ook voelt dat de behandeling werkt. De peeling is op natuurlijke basis van verschillende soorten algen en planten extracten.

Duur per behandeling 60 minuten
€ 95,00

Reviderm microdermabrasie + fruitzuur of vitamine c shot

- Reinigen & peeling
- Repair skin
- Microdermabrasie
- PCA of vitamine c shot
- Masker
- Dag of nacht verzorging

Deze behandeling is alleen in te plannen indien uw huid hier klaar voor is. U moet minimaal 1 x een microdermabrasie hebben ondergaan en 1 x een PCA peeling afzonderlijk van elkaar. Daarna kan de specialist beoordelen of uw huid deze behandeling aan kan. De vitamine c shot is sezioens gebonden vandaar dat deze optie niet online inplanbaar is.

Duur behandeling 65 minuten
€ 145,00

Extra behandelingen

- Epileren en harsen van de wenkbrauwen (shape treatment) € 15,95
- Verven van wimpers € 15,95
- Harsen bovenlip of kin € 8,50
- Harsen hele gezicht (wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen en kaaklijn). € 24,95