Soon available


Schrijf je nu in voor de certified brow henna training van Supercilium academy, Tijdens deze training leer je alles wat je nodig hebt om een echte Supercilium wenkbrauw henna master te worden. Leer alle kneepjes van het vak van master trainster Elisa van Daalen.

De brow henna training is geschikt voor ervaren schoonheidsspecialistes en wenkbrauw stylistes die al wenkbrauwen kunnen mappen, ontharen en modelleren. Indien je nog geen ervaring hebt of de basis nog een keer wilt herhalen adviseren wij om eerst de basis brow course te doen.
Voor deze training dien je twee modellen te regelen, Modellen dienen aan de volgende eisen te voldoen: 16+ en geen PMU, microblading of tatoeages op de wenkbrauwen. Vraag aan je model of hij/zij vier weken voor de training wil stoppen met het epileren van de wenkbrauw.

Cursus inhoud

De Brow Henna training bestaat uit:

- Introductie

- Henna

- Brow henna

- Huid en haar types

- Veiligheid instructies

- Henna aanbrengen

- Kleuren mengen

- Probleemoplossingen

- Na verzorging en tips voor je klant

- Quiz, test je kennis

- Lunch

- Praktijk op twee modellen

- Erkend SC certificaat

Kosten:

Tijdens de training werken we in kleine groepjes maximaal 5 personen, We starten de dag met de theorie waarin ik je alles vertel over wenkbrauw henna. Na de theorie gaan we over op de praktijk model 1, Na het eerste model zal er een lunch geserveerd worden en na de lunch gaan we over op model 2.

Bij de training zit een Supercilium student kit inbegrepen ter waarde van €270,- bestaande uit:

Supercilium brow henna starterspakket, theorie boek, pen, notitieblok, spiegel en certificaat.

Datums: Binnenkort beschikbaar

Prijs: € -

Let op! Bij onze trainingen dienen er minimaal twee aanmeldingen te zijn anders word de training geannuleerd en verplaatst!

Wil je op de hoogte gehouden worden?


  • Stuur ons een mail met je gegevens en voor welke training je een update wilt ontvangen.