Webshop

Eyebrow and Eyelash tint blue black
15 december 2020
Blue blood Face Tinted Sunscreen SPF 30 (Naturel)
10 januari 2021
Show all

Blue Blood Face Sunscreen SPF 30

70.00

1 op voorraad

Categorie:
Beschrijving

Een lichtgewicht matte zonnebrandcrème op basis van geavanceerde beschermingstechnologie die de huid helpt te voorzien van zuurstof en verjongt. CellOx-SP-complex verrijkt met actieve zuurstofdrager (perfluorodecaline) en op druiven georiënteerde δ-viniferine beschermt effectief tegen UV-stralen en door de zon veroorzaakte vroegtijdige veroudering, wat leidt tot een gehydrateerde, gladde en gezonde huid.

Ideaal voor bescherming tegen de zon

-Donkere vlekken en verhelderende oliecontrole en zichtbare poriën
-Droogheid en uitdroging
– Delicaat en voor couperose vatbare huid
– Fijne lijntjes en rimpels
-Verstevigende ongelijkmatige teint

Hoe te gebruiken:  Een voldoende hoeveelheid (2 mg / cm2) gelijkmatig aanbrengen op een schoon gezicht en hals een half uur voor blootstelling aan de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen en vooral na het zwemmen en langdurige blootstelling aan de zon. Blijf niet te lang in de zon, ook niet als je een zonnebrandmiddel gebruikt. Houd baby’s en jonge kinderen uit direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is een ernstige bedreiging voor de gezondheid. Het verminderen van de aanbevolen hoeveelheid gebruik zal het beschermingsniveau aanzienlijk verlagen. Druk tijdens het eerste gebruik meerdere keren op de pomp om de productstroom op gang te brengen.


Extra info: Airless-technologie Dermatologisch getest SPF 30 Hoge bescherming Waterbestendig UVA UVB IR Allergeenvrij Geur Synthetische kleurstofvrij Zonder parabenen Mineraal olievrij Paraffine-vrij Vaseline-vrij Ethanolamine-vrij MCI / MI-vrij Formaldehyde-donoren Vrij GMO-vrij

 

Extra informatie
Inhoud

50 ML