Webshop

Brow lamination en Lash lift starterkit
8 juni 2021
Brow Soap
25 juni 2021
Show all

Brow henna starterkit

272.25

1 op voorraad

Beschrijving

 

Alles wat je nodig hebt om het beste in je naar boven te halen! Deze starter kit bevat: 6 tinten Brow Henna (Blond, Kastanjebruin, Lichtbruin, Medium Brown, Donkerbruin, Zwart), Eucalyptus Color Developer, Matcha &Amp; Mint Cleanser, Color Corrector, mengbeker, maatlepel en Hoekige wenkbrauwborstel. Alles wat je nodig hebt om te beginnen met het creëren van onberispelijke wenkbrauwen. Let op: we hebben onze henna potten verhoogd van 5 naar 7 gram.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Hoe te gebruiken:

Stap 1: Meng een lepel Supercilium Henna poeder met 15 – 20 druppels Supercilium Color Developer. Roer goed tot een gladde substantie is bereikt. Het is belangrijk dat de henna niet te loops of te dik is.
Stap 2: Gebruik de Supercilium Prep Peel Gel om overtollige talg, make-up opbouw en dode huidcellen kwijt te raken om de levensduur van Brow Henna behandelingen te garanderen. Breng één druppel aan op elke wenkbrauw, masseer deze gedurende 15 seconden zachtjes in de wenkbrauw en verwijder deze voorzichtig met een wattenschijfje met Supercilium Pro Cleanser.
Stap 3: Breng een laag henna aan met een schuin penseel. Druk/stempel de verf in de wenkbrauw tot alle huid bedekt is, ook van achter naar voren. Zorg ervoor dat u scherpe lijnen maakt. Corrigeer kleine fouten met behulp van een wattenstaafje met Supercilium Color Corrector.
Stap 4: Verwijder het product aan de binnenkant van de wenkbrauwen na 3-5 minuten voor een ombre-effect, met een vochtig- niet te nat-wattenschijfje. Als het nog te licht is, breng het dan opnieuw aan en laat het nog 3-5 minuten aan staan.
Stap 5: Verwijder de rest van de henna na 10-20 minuten. Als u de wenkbrauwkleur wilt corrigeren of lichter wilt maken, gebruikt u de Supercilium Color Corrector opnieuw door recent geverfde wenkbrauwen voorzichtig af te vegen met een wattenstaafje

Inloggen

Wachtwoord vergeten?